Det var väldigt länge sedan jag hade tid att sitta här och fördria lite tid... Det har vart fullt ös här hemma med allt vad som innebär. Henke bygger trall runt poolen.. kravet var ju att det skulle vara klart till midsommar, men vi har nog insett att detta hinns inte riktigt med. Huvudsaken att halva kommer upp så vi kan sätta ner och montera stegen. I kommer man ju alltid, men problemet är ju att komma ur, då kan det vara bra med en stege.

Jag mår jättebra, full fart och tiden går. Det har snart gått 4 veckor sedan operationen och jag mår bra, känner dock att jag lyft lite för mycket, det är ju svårt med 2 småkillar och säga att man inte kan, det vill inte de förstå. Men jag måste skärpa mig, känner som stark träningsvärk i magen, lite obehagligt faktiskt.

Idag skall jag äta lite äggröra till middag, är så less på dessa soppor. smygbörjar lite med purékosten, det kan väl inte vara så farligt.

Viktnedgången är på 17,6 kg, nu börjar det synas i ansikte och runt magen, det är så kul när man träffar folk och de ser... framförallt när man själv märker både på kläder och i spegeln att man "krymper"...