tjolahopp... =)

Hela helgen har bara sprungit iväg och dåligt väder har det också varit.

Jag mår toppen, känner mig lättare och när man skall sätta på sig kläder märker man att de börjar bli stora, det är så roligt! Jag har också börjat att motionera nu, varje morgon har jag tagit en powerwalk på 3.4 km. Det är en mysig promenad, men oj så jobbg.

Man märker verkligen vilken dålig kondition man har. Svettas och andas som om man har sprungit ett maraton, men det är samtidigt skönt, för då vet man att det tar!

Jag fortsätter med mina släta soppor, men tänk att det redan gått mer än 2 veckor. Det är alltså mindre än 2 veckor kvar med soppor, sååå skönt. Är så less på soppor nu, finns ju inte riktgt någon variation. Jag äter Keldas soppor, men det finns ju bara ett par som jag tycker är goda, och man äter varm soppa 2 ggr/dag, så det blir tråkigt!

Fortfarande helt smärtfri och agrafferna som höll ihop såren är borta! Allt är påväg i rätt riktning. Nä, nu skall jag gå och förbereda maten inför lunch... det tar ju sin tid!

Kramar alla